Tovább épül a narancsos diktatúra! Lehallgatás, házkutatás – bírói engedély nélkül

Az egyes rendészeti tárgyú törvények módosításának általános vitájával foglalkozott tegnap az Országgyűlés. A benyújtott tervezet egyes kitételei szerint “a terrorizmussal összefüggésbe hozható személyek” lehallgatása és velük összefüggésben a házkutatás elrendelése bírói engedély nélkül is lehetővé válna a kormány számára. Az indítvány alapján a “terrorgyanús” személyt, valamint minden ismerősének telefonját lehallgathatják és magánlakásaikat is megfigyelhetik minden kontroll nélkül.

Az igazságügyi államtitkár szerint a terrorizmussal összefüggésbe hozhatók esetében a terrorfenyegetés szükségessé teszi a magánszféra részbeni korlátozását.

A jogosultságra az új Terrorelhárítási Központ stratégáinak van szüksége. Az igényt ők fogalmazták meg és hiába a jobbikos ágálások ellene, a fidesz meg fogja szavazni.

A fidesz magánhadsereget épít, melynek tevékenységéhez jelenleg teremti meg a jogi hátteret. A rendőrség bér- és technikai fejlesztésére szánt 13 milliárd forintot kapták meg, amiből bőven futja a 250 – 300 ezer forintos fizetésekre!

Informátorunk beszámolója szerint válogatott emberekből fejleszti a csapat létszámát. A felvételi eljáráson nem csak a “megszokott” fizikai és pszichológiai vizsgálatok vannak, hanem a személyiség feltérképezésére alkalmas teszteket is kitöltetnek velük.

Rákérdeznek a vallási meggyőződésre, és olyan kérdéseket tesznek fel, melyekből kiszűrhető a hazafias szemlélet és az erkölcsi alapállás mértéke is.

A tendencia szerint, aki az izraelita vallást jelölte meg, vagy aki beismerte, hogy fogyasztott már kábító hatású készítményeket, azt felvették, ellenben aki a katolikus vallást jelölte meg és a kérdésre úgy válaszolt, hogy gyakorolja a vallását, valamint a különböző feltett kérdésekre adott válaszokból kivehetően hazafias szellemiségű volt, azt minden indok nélkül elutasították.

Mint megtudtuk, ez nem csak egyedi eset volt. A “felvételi” eljárásra érkeztek úgy pár fős csoportok, hogy teljesen biztosak voltak benne, hogy meg fognak felelni. Őket úgy hívták oda, a helyük biztos volt. Mind izraeli kiképzőtáborokat megjárt rendőrök és a biztonsági szakmában dolgozó személyek voltak.

Jelenlegi és volt kommandósok, alvilági figurák, Izraelben kiképzést kapott rendőrök és civilek, “In-Kal”-osok és más, biztonsági szakmában dolgozók alkotják az eddigi csapatot. Felvettek mindenkit, csak az erkölcsös, hazaszerető embereket nem!

Ezek fogják majd ellenőrizni a rendőrség állományát “csali csoportok” bevetésével, valamint ezek vették át a nemzeti csoportok ellenőrzését is. Gyakorlásként magkapták a fegyveres bűnözők elfogását is, azonban “elméleti oktatáson” az MNA épületharcászatáról készült nyilvános, és lefoglalt filmeket elemeznek.

És itt el is érkeztünk a valódi okokhoz! Mert Magyarországon jelenleg csak az afganisztáni szerepvállalás miatt lehet terrorfenyegetettség, ugyanis a Gyurcsány-érában indított “nemzeti terrorcsoportok” projektet 100 %-ban ellenőrzése alatt tartotta a titkosszolgálat. (Az egyetlen megvezetett ember (Budaházy) jelenleg is börtönben van. Ő még mindig veszélyes, mert “önjáróvá” válhat. A rácsok mögött eltöltött idő alatt azonban volt ideje elmélkedni a történéseken. Hogy miért “csak” Ő van, még mindig bent. Hol van a harcostársa Toroczkai? Őt miért nem zárták be? De még csak ki sem hallgatták…?!)

Miért nem határozzák meg a törvényben pontosan a terrorizmus fogalmát?! Fel kell sorolni a terrorszervezeteket, és az azokban vállalt szerep, tagság, támogatás esetén beszélhetünk csak terrorgyanús személyről. Ezek nélkül az egész törvény egy kapitális hülyeség, illetve magánvállalkozás.

A tervezet valódi oka a nemzeti ellenállás egyre erősödő szervezettsége és növekvő tagsága. Magyarországon jelenleg minden keresztülvihető a Parlamenten, még az emberi jogokat súlyosan sértő, diktatórikusnak nevezhető törvénytervezet is.

Nem lepődünk meg a tervezeten, mi szóltunk előre!
Sólyom Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt szereti: